Citiraj:
Autor nex
Na stranu budalastine koje prosipa gospodicna FFZG, ali u ovome nisi u pravu, vjerojatno iz razloga sto jako malo (ili uopce ne) igras igre pa nisi upoznat s glupostima kakve su developeri igara u stanju napraviti.
|
Prljava laz!
Citiraj:
Puno starih igara (npr. izaslih prije Viste) trebaju admin pristup. Nazalost, cak i velik broj novih igara treba admin pristup zato sto su game developeri trutovi koji su navikli na to da vecina igraca koristi admin profil 24/7. Npr. Star Wars - The Old Republic, MMORPG izasao 2011 koji se jos igra. Ili World of Tanks, koji zahtijeva admin ovlasti za patchanje. Ili malo poznata firma pod imenom Blizzard? Sve njihove igra traze admin account.
|
Blizzard sam ostavio kod Starcrafta, priznajem.
Ovo je ozbiljan idiotizam, stvarno nisam znao.
Kao sto rekoh, osim zbog kurcobolje developera, ne vidim drugi razlog. DX11 (barem 2D dio) sigurno pokreces kao user, kao i OGL.
Vidim da i Steam ima isti "feature", ali Gog.com paketi nakon instalacije, jasno, ne traze (logicno) nikakve dodatne privilegije.
Citiraj:
Mislim, mozes uvijek reci "nemoj koristiti softver koji se ne pridrzava standarda OS-a na kojem se vrti", ali jebiga, to bas i nije neko rjesenje.
|
Naravno, slazem se s tobom, korisnicke potrebe diktiraju nacin koristenja sustava.
Citiraj:
Autor Hawker
Ne spominji Lastana,covjek je mrtav i ne moze se branit.
Moze te bit sram.
|
Zasto se trudis, to srama nema, kao ni znanja. Mnogostruki fail.
Kao sto sam diagnosticirao, @FFZG je tolika ljudska nula da bi, tak jasno, da moze, otela ne samo auto, nego i kamion. Pogotovo ako je od nekog bogatog. Porazno je ako ce spodoba ikada doci u dodir s djecom u bilo kakvoj obrazovnoj ustanovi. Pitam se podrzava li @FFZG kao institucija ovakvu dekadenciju i nacine razmisljanja.