View Single Post
Staro 22.07.2015., 23:52   #1098
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Arendelle Pregled postova
Kako bilo, evo, AIDA64 mene na Windowsu 10 traži administratorske ovlasti za pokretanje. GTA V, doduše zbog nekog glupog cracka, također.
Ne samo da si u potpunosti nekompetentna za bilo koji vid rasprave o temama koje su prirodne ovom forumu, nego si jos i kradljivica.

No, da jos jednom argumentima koje ne volis razbijemo tvoj mali @FFZG svijet:

a) Aida nije program kojeg pokrecu korisnici, jer od njega nemaju koristi, niti ga znaju interpretirati
b) nesposobna si

Citiraj:
Zašto si onaj ekranski pucanj ulovio na XP-u koji nikad ne traži administratorske ovlasti?
Kao sto rekoh, ne moze proci post bez definformacije.

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
To je bar jednostavno pitanje:

HP USB Disk Storage Format Tool

Pazi ovamo...pod administratorskim userom se buni i traži da ga se, valjda
da bude 100% siguran, pokrene sa "Run as administrator"
To je opcepoznati alat bez kojeg niti jedan korisnik na planeti ne moze uzivati u radu na racunalu. Kako uopce zamisliti zivot bez alata koji omogucuje natakanje ISO imiđa na USB stick, rabotom s kojom se korisnici susrecu svakodnevno.

Ajde ne pili me molim te.

Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Ili programi koji se nalaze na vanjskom mediju. Microsoft će napraviti kako njima najviše odgovara sa stanovišta biznisa.
Ovo je istina i glavna boljka po enterprajz netvorcima diljem planeta, to se slazem. Na stranu sikjuriti, ne vidim zasto se EXE ne bi smio pokrenuti s sharea, recimo. Ali jebiga, 100 ljudi, 100 cudi.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 22.07.2015. u 23:59.
Bubba je offline   Reply With Quote