Citiraj:
Autor Mario92
Slažem se da je "služiti se Windowsom" zapravo pogrešno jer Windowsi kao general purpose OS mogu služiti svemu i svačemu te je jako teško, ako ne i nemoguće u potpunosti svladati sve što nude.
|
Upravo tako!
Citiraj:
Međutim, zasmetalo mi je to što se nepoznavanje jedne mogućnosti Windowsa automatski definira kao "ne znaš se služiti Windozama, njubaro!!1!" dok s druge strane malo će ljudi znati instalirati Windowse preko imagex-a u PE. OK, banalan primjer ali bih prema tome mogao tvrditi da oni koji nisu to radili se ne znaju služiti Windowsima. Hell, telemetrija pokazuje da manje od 6% ljudi koristi alt tab
|
Pazi, odrzavanje sustava nema veze s njegovim koristenjem; cinjenica da prosjecan korisnik voli i bez iznimke mora biti Administrator je drugi par rukava.
Ponavljam, promjene u ponasanju rada bilo kakvog sustava ili aparata su dokumentirane i ako ne zelis biti "n00b", onda moras - sok i nevjerica - citati upute i pratiti promjene.
Citiraj:
Tako da se ipak moram ispraviti - automatski update drivera nije loša stvar, ako će koncept ring-ova funkcionirati. Ukoliko neće - onda je bolje imati kontrolu nad instalacijom drivera kao što je i do sad bio slučaj.
|
Zaista ne pratim te sve silne verzije i kombinacije koje me ni ne interesiraju dok stvar ne bude sluzbeno vani, ali cinjenica je da kucnom korisniku zaista jest potreban sustav koji ce se - brinuti sam o sebi! Savrsena prica, manje problema, gdje ces bolje!
Naravno da ce dokoni hakeri i 1337 Quake 3 gaymeri htjeti biti ponosni na cinjenicu da ce moci imati bas svoje hyper super ultra mega Omega Detonator XXL drivere, jer su oni "pauer juzeri", no takvi su u globalu manjina.