Citiraj:
Autor Imagine
Meni velike staklene površine zvuče odlično ako imaš modernu kuču s staklom stropa do poda ....okruženu šumom i sve skupa ograđeno ogradom i bodljikavom žicom.
ali kad si na prvom katu i s jedne strane imaš palmu koja ti jedva daje neku privatnost od ulice...a s druge strane susjed renovira stračaru pa digne kuču veču od tvoje , posječe smokvu koja te spašavala da ne gledaš u njega ...jer biser misli da je na selu pa voli ručat u vrtnom stolu ispred tvog balkona ....ne znam , ja sam za malo privatnosti
Ti si u neboderu?
btw , preference nastranu , PJ i velike staklene površine se ne slažu 
|
Nije baš neboder, zgrada, 2. kat (+ prizemlje)

Nisu neke nenormalne visine, ali više nego dovoljno za neku privatnost. Dobro mi dođe i faktor što nisam nabijen ni na jednu drugu zgradu, pogled mi seže prema "dalje"
A u ostalom preko dana su takve refleksije iz vana na prozorima da teoretske šanse nema da me netko gleda unutra, dok se predvečer kreću lagano spuštati rolete.
U novom prostoru će biti manje staklenih dijelova a i osobno gledam TV (kasnije projektor) tek negdje od 9 pa na dalje kad je već mrak a i zatvaraju se rolete.
E sad, jedino ne znam da li postoji i neki negativni efekt generalno sa staklima i projektorom (dakle ne zbog ulaza vanjskog svijetla nego baš zbog refleksija stakla s unutrašnje strane)? Možda sam upravo pitao pizdariju i jedva ostao živ, ali eto