Isuse... ko da su ga krampom otvarali...

Sretno sa daljnjom potjerom. Sad sudskog vještaka uzmi. Mobitel je oštećen kod njih u servisu.
==========================================================================
REVIEW ŠAJBE PROGLASS za XPERIA Z1:
Nego, netko je pitao za one šajbe koje sam naručio sa ebaya za Z1 još 23.05.
Stigle su danas, nakon 2 mjeseca i pretnji.
Savjet, ko će naručivat od ovog trgovca, bolje je da plati dolar više jer se dobije tracking. Prva pošiljka mi nije došla, a ova druga je došla za 18 dana sa trackingom.
Radi se o ovim šajbama:
LINK
Omot izgleda ovako:
LINK
Pitanje je bilo jesu li bolje od Nillkina? Ja bih rekao da je isti klinac što se tiče Round edges. Flekovi od prsta ostaju na jednom i na drugom. Kolegi s posla sam uzeo za Z1C od Nillkina.
S time da je Nillkin 10 USD i dobije se prednje staklo i stražnja folija. A ovo ProGlass koje sam ja naručio, dobiju se oba stakla za duplo manje love.
Stakla su jako precizno odrezana, treba biti točan i miran i sjeda ko na kuminu. Potkralo mi se zrnce prašine, ali nema veze, ne mjenjam
Dakle, ocjena je 5/5 što se mene tiče. Ista marka stakla je na mom S5 koju sam dobio sa maskom Ringke Fusion od talijana na poklon.
Sve u svemu, isplati se kupiti taj ProGlass od ovog trgovca za određeni sony mobitel. Approvam i lajkam
A mobitel izgleda još više seksi. Staklo napred, iza a feel u rukama je orgazmičan

kao recimo da držite iPhone 4/4S samo puno veći, ozbiljniji i ljepši (pričam za Z1).
Eto, nadam se da sam pomogao.
Reminder: uzmite tracking za dolar više.