Citiraj:
Autor nathan
Pozdrav,
ako planirate kupovati preko bare, mozete ustediti stvarno jako puno, toplo preporucam ovu stranicu: http://www.gemnation.com
Od tamo sam uzeo sebi i supruzi po jedan Frederique Constant, caka je u tome sta mi vec 5 godina zivimo u Zenevi, no ipak puno je jeftinije uzeti iz usa, kupovinom supruzinog sata FC-310WHF2P4 ustedio sam ukupno 950usd kada sam platio, dostavu i carinu, sat koji sam sebi uzeo je fc255s6b6 platio sam ga s dostavom 350usd.
|
Ima još takvih trgovina tipa Jomashop i sl. I cijene su dobre, no treba dodati još 25-30% tko misli naručivati i gledati da sat ima međunarodnu garanciju inače vam ista ne vrijedi.
Svrbi me već dugo vremena jedan Baume et Mercier, cijena je predobra da bi bila istinita ali me muči to na daljinu nekako.
Baš me zanima kolike su cijene u švici, jer mogu otići tamo, bi li mi se isplatilo tamo kupiti sad. Vidio sam jednu Alpinu, strava sat, imaju i službeni webshop i cijene u francima, što je ok pošto u istima štedim već dugi niz godina.
Apsulutno se isplati kupiti tako sat kad se ide u SAD ili čak UAE, preko pošte ok, ali za neki bolji davati dosta para na slijepo mi je nekako teže malo jel.