Citiraj:
Autor Mario92
A i ti ga isto bubneš i ostaneš živ. Spusti se malo na zemlju jer se prema tome niti ti niti ja ne znamo služiti Windowsima s obzirom na mogućnosti koje ima.
|
Iskreno, mozes to promatrati s nekoliko aspekata. Prije svega, uzmi u obzir korisnike i njihove mogucnosti po Gaussu.
"Sluziti se Windowsima" je vrlo sirok pojam; ja znam ponesto o Win32 GUI programiranju ali mi je security opcenito poprilicno strani pojam, pogotovo u network segmentu.
Znaci, meni je kvacica "Šeruj sve" Bogom dana, da ne mislim previse i zamaram se necime sto meni nije bitno.
Tko je "bolji" a tko "losiji" korisnik Windowsa je tesko mjeriti na taj nacin.
Ono sto je istina i cinjenica je da ako vendor posalje WHQL driver na Windows update, sredina Gaussa nece imati nikakvih primjedbi da se isti updatea, u miru u tisini.
Onaj tko ce imati na umu da zeli koristiti nesto specificno ce morati znati dovoljno, ali prije svega i biti informiran o tome kako sustav radi. Za ocekivati je od prosjecnog balkanoida da on jednostavno zna sve o svemu, bez da se konzultira s gospodinom Manuelom. Kako to nije sindrom prijemciv samo za lokalno podneblje, varijanta "nahrani svinje i nista ne diraj Mujo" uopce nije dugorocno losa...