View Single Post
Staro 21.07.2015., 14:02   #306
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Danas prodao ventilatore preko njuškala i klinac(kolko sam ga uspio izstalkat na fejsu) bi nebi bi nebi i ja mu odem poslat i on mi taman kad sam poslao par minuta kasnije napiše da ne treba, ja mu reko sad izvoli platit uopće me ne zanima. Ako neće htjet uplatit stavit ću vam sve njegove podatke ovdje pa da ga netko može zašibat kad ga vidi u Šibenik gradu ako živi u blizini.

EDIT:
Kaže meni klinjo pa vratit će ti se ventilatori, je a ko će mi vratit poštarinu šta sam platio i kovertu i vjerovatno ću morat platit još nešto zato što se vraća paket ili ne...zna netko kako to ide hoću morat platit povrat paketa možda ?
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Očito ne pratiš, pa ako već komentiraš pročitaj kako spada. A što se posla tiče moja stvar koja se tebe ne tiče

kako ne prati, kad je čovjek dobro napisao.. "klinac(kolko sam ga uspio izstalkat na fejsu) bi nebi bi nebi".. jel i bivše cure stalkaš isto? .. sry, malo šale uvijek dobro dođe, ali de e smiri se.. mali će dobiti srčani..

sry pro, minimalni iznos za koji ću nekog "zašibat" je 1000kn, a i kako kažeš radi se o djetetu.. i 45kn
John Creasy je offline