View Single Post
Staro 21.07.2015., 10:44   #6292
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Ima li itko ideju za sljedeći problem. Naime, prijateljica mi ima infocus m310 i u zadnje vrijeme joj mobitel sam od sebe instalira veliki broj aplikacija. Mobitel sam preuzeo, vratio na tvorničke postavke i vidim sve ok. Međutim, cim se spojim na wifi, automatski se instalira 4,5 igrica, zatim nema zero aplikacija, clean Master, neka aplikacija za zaključavanje zaslona, poker nekakav, 360 security, zatim neke kineske i neke, čini mi se, ruske aplikacije, jer su na ćirilici. Vjerojatno sam stogod i zaboravio, međutim, shvatili ste poantu. Ako tko ima ikakvu ideju kako ovo riješiti bio bih jako zahvalan
Ja sam imao slično isksutvo, instalirao sve žive anti-virus i malware aplikacije, ni jedna nije ništa pronašla.
Jedva rootao, onemogućio neke tipa "mtkupdater.apk" i "smsreg.apk" i još koje sumnjive no i dalje se tu i tamo koja probijala. Kako je to bio neki no-brand mob nije bilo drugog roma na webu.
S time da je mobitel bio dosta spor s 1Gb rama, kada sam ih disejblao par minuta je bio brži i opet po starom.