Ma jasno, svako gleda kak mu pase, ali jednostavno ne stoji da je ramstek zilav ako je pecen rare ili medium rare. Jedino ako je meso staro. Friski ramstek koji je propisno odlezao ne moze biti zilav ni ako je rear, ni medium rare. Sve iznad toga puno.lakse ozilavi.
Evo jos mi sline cure na ramstek od prije par dana, mekan ko putar i socan za popizdit, a pecen je bio medium rare, mozda malo vise prema medium. Obzirom da u familiji imam i ja takvih koji vole well done i sl., probao sam i takve, ali uvjerljivo je meksi i socniji rare i medium rare.
Evo jos mi sline cure na ramstek od prije par dana, mekan ko putar i socan za popizdit, a pecen je bio medium rare, mozda malo vise prema medium. Obzirom da u familiji imam i ja takvih koji vole well done i sl., probao sam i takve, ali uvjerljivo je meksi i socniji rare i medium rare.
Evo jedan prigodni kebab iz dojclanda:
Bospor, Munchen. 3,5 ojra.
pravi komadi mesa brdo svega. Predobar umak sa friskim kosanim chili papricicama, samo malo preslabo ljut, odlican kebab u svakom slucaju.

Imaju i pravi istanbulski kebab u ponudi, dva velka komada mesa s rostilja i krumpir ili riza s povrcem i umacima na tanjuru za 9,90 ojra.