Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ma ostali znaju odigrat lose, on je konstantno los, on jednostavno nije igrac za Real niti ikakav velik klub. Prosle sezone je on shebo sve, drugu tekmu protiv Barce promasio svaku sansu, izgubio svaku loptu, niti jednog igraca nije presao (mozemo rec odlucujuca tekma za prvenstvo) i isto tako protiv Juve-a shebo sve sto se moglo shebat i prakticki bio igrac manje.
Jednostavno ga ne mogu smislit, nema nikakvu tehniku, primi loptu i ne zna sta ce s njom. Dribling mu je gurnut loptu pored igraca ili tocno u njega i trci sa strane ili u igraca + brzinu je izgubio.
Za mene igrac manje na terenu i muka mi je Real gledat s njim.
|
Ne znam ,u Totenhamu je bio najbolji igrač premier lige,nešto mora imati u sebi.A i činjenica da ga Benitez ne prodaje ni za svemirske novce govori tome u prilog.Nadam se da bude opravdao ulaganje ove godine.
Mene više zabrinjava kako je Real danas izgledao.Na stranu što je prva tekma u sezoni ,ali se već sada vidi da ne znaju što Rafa od njih točno hoće.U ovoj novoj konfiguraciji su potpuno izgubljeni prema naprijed,stalno šaltanje strana,Modrić nedorečen,više izgubljen na terenu nego prisutan.
Dobro,fali puno Hames tu ,i da je umjesto Illare bio Kross ,bilo bi to puno bolje,ali treba se hitno posložiti ,jer ako primera krene kao lani,ode brod već na startu,jer od Barce možeš ponovno očekivati par posrtaja u sezoni ,čitaj možda 10-tak bodova.
Po meni da je ostao Ancelotti,imao je već uhodan stroj,kojem je trebalo samo malo svježe krvi,kao recimo golman,Danilo i špica!Ostalo je bilo odlično i sa zdravim igračima mislim da bi ova sezona opet bila Realova.
A sada je pitanje kako to bude sve djelovalo,novi sustav,koji ne mora biti loš,ali dok se uhoda možda izgube još jednu godinu.
Real ima samo jedan problem ,to je Perez!