View Single Post
Staro 18.07.2015., 09:01   #1114
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Taj isti hladnjak se sada prodaje za 200kn, a tada sam ga dobio za nekih 20-ak kuna manje i poslali mi besplatno hpekspresom, ne "sramotim ljudski rod". Da su mi rekli "ne" isto bi naručio, no probao sam, ništa ne košta.
Sada me za nešto optužujete a ne znate cijelu priču, da sam malo prije toga naručio komponente u Magazinu za 1600kn bez ikakvog popusta niti sam išta pitao, od onda redovito kupujem u Magazinu i sve pet.
Naravno da neću pitati u Konzumu ako je račun 506kn "može li za 500kn" no negdje se može pitati i dobijete popust.
Tako i Nino ima za vas 3% popusta što je isto često popust manji od 10 ili 30kn, kako bi to nazvali? Te kunice vam nisu važne?
Toliko sada raspravljate oko ove nebitne stvari.

Ja bi da se vratimo na temu, meni nije jasna stvar oko jamstva Uzijevih proizvoda.
Ako kupim Samsung proizvod (recimo ssd) koji drugdje ima 3g ili Intelov SSD koji drugdje ima 5 godina, Uzi daje samo 2 godine jamstva i kaže da se registrira kod proizvođača i njemu obraća za više od 2 godine.
Mene zanima kako to onda funkcionira u praksi, gdje se registrira i gdje se onda šalje proizvod ako recimo intelov ssd nakon 2 godine i 1 mjeseca crkne? U Zagreb, u Njemačku, u Italiju?
Brojni drugi u HR koji su samo internet shopovi poput Uzija imaju jamstvo od 3 ili 5 godina, nadam se da će i Uzi to uvoditi otvaranjem podružnice u Zagrebu kojoj želim svu sreću i napokon fotografije.