Neznam napraviti flashtool. Imam sluzbeno misljenje Sonya. Simptom kod: 0911 Language/character problem.
Programsko ažuriranje uređaja. Spustanje SW na Kitkat na zahtijev stranke. Stranka obavijestena da postoji mogucnost da više nikada ne bude imala mogućnost upgrade-a na Lollipop. Imam jedno desetak mailova od Sony centra. Prije nego sam poslao uređaj na servis prvo sam kontaktirao Sony centar, pa smo tako dopisivajući se rekao da mi je bolje vratiti se na kitkat nego imati ovakav lollipop i sad se drže te rečenice ko pijan plota. Onda su me nazvali iz call centra i rekli jel hocu natrag kitkat i ja sam pristao jer kao što rekoh bolje mobitel u ruci nego u servisu. Gospodin iz Sony centra mi je rekao da pričekam da vidimo što će reći servis, pa cemovidjeti sto cemo dalje. Kada sam dobio poziv iz vipa da dođem po aparat nije se javljao. Javio se tek nakon podizanja aparata i rekao da mu je zao sto ne mogu dobiti novi uređaj jer je ovaj u funkciji. Sad ne znam dali uopće ima smisla tuziti ih državnom ispektoratu ili nekome drugome. Ispričavam se na dugačkom tekstu. LP