Win 7 Pro / Vista
Konfa lijevo.
Pozdrav,
Imam problema sa wlan adapterima trenutno ali da prvo recem kako je pocelo. Uglavno sve je radilo normalno do trenutka kad jedan dan komp se tijekom noci restartao ili sto vec i nije mogao bootati. U pocetku sam mislio da je hard posao medjutim nakon par sati igranja sam skuzio i zamjenio sata kabel i prebacio u biosu ( p35 s3 ) na IDE mod a SATA disableao( citao je hard disk na bootanju ne kao WD10EALS nego kao slova tipa Zazazazazaz ).
I nakon toga windowsi su se normalno bootali i nisam imao problema. Imam Windows Vistu i Windows 7 na dvije razlicite particije.
Simptomi
U Windowsima uglavnom prepozna dva adaptera koja imam TP Link i Siemens Gigaset 108 ali nekad pokaze usklicnik i napise Device cannot start
- Kad se pokusa nac wlan network kaze da ne moze. Kad se podje u Change Adapter settings pokaze da je Wireless Connection disabled i kad se stisne dvaput da se enejbla, napise enabled i onda opet disabled.
- Kad pokusam fizicki izstekat ustekat adapter nekad se na sekundu pojavi kao da radi i vidi mreze i nakon toga opet disejbla.
- Promjenim slotove razlicite ( imam ih 4 iza i 2 naprijed ) i na nekom random zna proradit na minutu recimo i surfam i nakon toga se pocne opet gasit palit da na kraju pokaze kako ne radi.
- Ako na Windows 7 napravim diagnose on nesto odradi i proradi opet i pojavi se opet crkavanje kao sto je gore napisano.
Provjerio sam Power Managment postavke i sve je na Maximum tako da sam izostavio tu mogucnost te WLAN Autoconfig u services je Started.
Sad jedina stvar koju mogu jos promislit je da je maticna sprzena ali da radi jedan dio a jedan ne radi? Sve normalno radi osim wlan adaptera. Ako se pokusa spojit hard ili memory stick ili mis na usb slotove sve radi normalno.
Eto ako tko ima ideju nek napise