View Single Post
Staro 17.07.2015., 21:31   #1103
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
svi se mi volimo "ciganit", to nam je u krvi, ali stari moj jedna opaska, na 45 kuna postarini ici traziti da se spusta na 35 i slicno
O da. Ima toga, ne puno ali ima.
Citiraj:
Dobio sam rabate u svim poslovnicama u kojima sam pitao "jel ima sta na gotovinu?" rabat i do 30 posto u par slucajeva, ali pricamo o ciframa iznad 5000 kn gdje ce ti taj netko sigurno probati maksimalno izaci u susret jer si "potrosio" kod njega i doci ces opet.
U IT nije sigurno 30%.

Citiraj:
nije istina!
Debela istina ako si sa druge strane pulta.

Citiraj:
ako Nino uzme 2 monitor ili 2 kontejnera monitora naravno da nece imati istu nabavnu
Nino ce me sigurno ispraviti ako grijesim
Rizicno je danas na veliko uzimati, pogotovo jer se trziste otvorilo, pa vidi samo koliko ekipe kupuje izvana, a o povecanju cijena shippinga necu ni spomenuti.

Jucer narucena roba, 3 paketa i evo ti cestitke u racunu. Uzmi ili ostavi. Planirana zarada se brzo istopila.

Ajmo dalje sa vedrijom temom. Dosadilo nam piskarati one lipe prilikom automatskog davanja popusta, tako da su sada sve cifre zaokružene, na niže naravno.

Nekog ce ovo mozda i razveselit.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote