View Single Post
Staro 17.07.2015., 19:41   #1099
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Pa iz njegove perspektive to je fuckin WIN. 5 jebenih krznenih moze na offshore account ubacit. AKo vec kuka za dostavu bar ima malo razlike. Neka kupi 2k kn onda.

Vidi se da niste radili s dostavama, ja radin svaki dan. Kurira nije bitno da li narucijes maticu od 6 kn ili paletu, imaju neke minimalne cijene ispod kojih ne mogu ic. Zamisli da ima samo jednu posiljku iz Rijeke (ili di je vec UZI no ofens) za Špičkovinu, sta ce ovaj iz Overseasa za 2,5kn tamo voziti??? Ili ce rec evo ti roge je ne idem iako imamo ugovor?

Ili da narucis pola kombija robe a ovaj ti sibne dostave 1000€?

Stanite malo na loptu. Ako ti ne pase, odes sam i kupis u ducan. Ili jos bolje zgrens lovu na dostavnim poslovima.
Ja ne govorim ništa loše oko ovog shopa tako da nema potreba za ovako defenzivnim postavljanjem. Meni ako cijena ne odgovara, ja ću kupiti drugdje, to je barem jednostavno. Ali kažem, ako se kupuje nešto manje vrijednosti, tih 45kn može odigrati značajnu ulogu. Ali dobro, kontam da bi Nino poslao i Tiskom ako treba.