Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 17.07.2015., 18:28   #1565
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor nforcerx.x Pregled postova
8 mjesecu usluge na H1 i sve je bilo ok uz manje probleme koji su se riješili.

Međutim od sinoć imam ovo:

15. mjerenje: 2015-07-15 23:03:27

Zovem u 22:00 i prijavim problem i proba ženska sve riješiti. Ne ide i kaže da napravim mjerenje i pošaljem. Ok, napravio i poslao malo iz 23:00. Zovem ponovo i kaže da će to biti sređeno ujutro. Aj ok...

U 10:00 ujutro dobijem mail da im javim OIB jer kao nisu ga imali od 2 poziva sinoć. Ok pošaljem.

Zovem u 14:00 i pitam što se događa i kada će adsl biti popravljen. Kaže meni lik da oni još nisu primili nikakvo mjerenje. WTF!

Pošaljem ponovo i pitam što se događa sa mojom uslugom koju uredno plaćam. Da bih dobio mail kako ja moram 5 dana mjeriti brzinu svaka 2 dana i da onda oni kao mogu nešto napraviti. WTF.

Odgovorim što mi je rečeno na telefon i pitam se što rade budalu od mene. Nema odgovora na mail.

Preko Facebook mi se prijete da će me blokirati jer valjda ne valjda kada netko objavi problem javno i kako se ponašaju.

Zovem ponovo u 16:51, kaže lik da je kolega preuzeo i da radi na tome. Ok.

U 16:59 zvoni mobitel i zove taj kolega koji radi na tome, a ovaj prvi mu je rekao da sam zvao. Super napokon komunikacija mislim. Kaže da radi na tome i da će sve testirati da vide gdje nastaje problem. Super... Ok.

U 19:49 zvoni mi mobitel i sada me zove neka druga ženska i moli za još malo strpljena jer kolege rade na problemu. Pitam kada će biti gotovo i kaže pa ne mogu to reći. ok.... Ajde...

U 22:00 zovem i na telefon dobijem lika, kažem ime i oib da bi on nakon toga postao drzak i bezobrazan na što sam totalno pukao i poslao ga u kurac.

Uglavnom tehnička podrška i usluge H1 Telekoma su čisto smeće, a kako se tek znaju odnositi prema klijentima je van svake pameti.
Ja imam potpuno suprotno iskustvo. Prekjučer oko 12 sati mi nestane interneta. Potpuno nema ničega.

Nazovem H1, čekam ravno 10 sekundi! javi se pristojna ženska. Kažem ne radi mi internet, kaže mi da će pokrenuti test prekida veze. Zamoli me da pričekam, nakon javljanja kaže oprostite što ste čekali, kaže mi da ištekam sve da još jednom napravi. Opet se ispriča što sam čekao, rekla je da je negdje prekid veze i da je proslijeđeno tehničkoj službi.

U 20 sati me zovu iz tehničke službe, pristojno mi kažu da sutra izlaze na teren i da će me nazvati sat prije nego što dođu.

Zovu me oko 14 sati, pitaju jel mogu doći. Ja kažem može, dolaze za 10 minuta iz neke firme Konektor d.o.o (u Zadru sam). Stavlja generator tonova, kaže da je vjerojatno iščupan kabel prilikom postavljanje optike (t-com stavlja optiku u zgradu). Odlazi opet dolje (zgrada, ja sam na 3. katu) vraća se kaže da je kabel iščupan, sredit će sutra ujutro. Potpišem papir, pozdravi i ode.

Danas se probudim u 8, internet radi, vrijednosti parice.
Noise Margin (Up/Down) 30.1/19.9 dB
Modulation Type ADSL_2plus
Line Attenuation (Up/Down) 12.1/13.7 dB
Output Power (Up/Down) 9.5/16.2 dBm

Imam H1 na 2 lokacije već 3 godine, ovo mi je prvi ispad usluge riješen u 1 dan.

Zadnje izmijenjeno od: sipe. 22.07.2015. u 16:05.
sipe je offline