View Single Post
Staro 17.07.2015., 18:25   #1098
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Ni mjesec dana kasnije sam hladnjak kupio s računom i svime uz proizvod od MagazinaRS koji su mi dali mali popust. http://i.imgur.com/TIGAnur.jpg
svi se mi volimo "ciganit", to nam je u krvi, ali stari moj jedna opaska, na 45 kuna postarini ici traziti da se spusta na 35 i slicno

ja osobno bi te u najblazu ruku, stero.

ja sam Ninu kontaktirao za vodeno, nismo se nasli ali eto, razlika je bila 300-tinjak kuna, 300 ali ne 35.

Dobio sam rabate u svim poslovnicama u kojima sam pitao "jel ima sta na gotovinu?" rabat i do 30 posto u par slucajeva, ali pricamo o ciframa iznad 5000 kn gdje ce ti taj netko sigurno probati maksimalno izaci u susret jer si "potrosio" kod njega i doci ces opet.
Ovo sa 45 na 35.. hmmm.. jebatga nema sto za reci

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Kad bi ti znao s kako malom zaradom se nekad posluje, sjeo bi i plakao. Zamisli da imaš vlastitu trgovinu i da moraš platiti i prodavača, troškove telefona, vode, struje, transporta a uz sve to i da imaš dobru cijenu artikala. I onda ti dođe netko i cima te da smanjiš cijenu. Halo??? Skidati na artiklu koji jedva pokrije vlastiti trošak? To je bilo nekad davno da se mogao dobiti veliki popust na cijelu konfiguraciju, sad je situacija malo drugačija...
nije istina!

primjer
u sancta domenici sam kupio samsung tv u 7 mj prosle godine koji je izasao 2 mj ranije, znaci pricamo o "novom" modelu. sa 7600 kn na 5099kn. kako tako odjednom moze srusiti cijenu osim ako nema rabat bar 100% ?
ako Nino uzme 2 monitor ili 2 kontejnera monitora naravno da nece imati istu nabavnu
Nino ce me sigurno ispraviti ako grijesim

Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 17.07.2015. u 18:36.
V.I.P je offline   Reply With Quote