View Single Post
Staro 17.07.2015., 15:18   #1083
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
...
I dalje smatram da je UZI shop kvalitetan, ima raznolikan izbor.
Tako sam skoro kupio Kingston SSD od ove trgovine prije koji dan no kontaktirao sam nina na pm da ga pitam koliko jamstvo ima, on mi kaže 2 godine a gledam na drugom shopu(ovima) piše 3 godine.
Ok, online shop je ali i brojni drugi su isto pa imaju 3 godine jamstva. Njegovo pravo kao i moje da tražim gdje dobijem više.
Tako sam na kraju kupio Intelovog u Linksu koji ima 5 godina garancije i nosim njima u Links kada i ako krepa a ne proizvođaču u Njemačku ili gdje već ako "registriram".
Ne znam kako stoje stvari oko drugih proizvoda no volio bi kada bi sa strane svakog proizvoda pisalo koliko jamstvo ima.

A nije mi Uzi "na piku" niti išta, da, prije 1-2 godine sam jednom poslao mail nini može li mi prodati jedan hladnjak koliko se sjećam za nekih 200-ak kn (možda ima koji korišten ili ga on koristi u sovm kompu) te sam ponudio da mu uplatim na privatan račun unaprijed.
Nisam ništa nelegalno mislio. Inače se znam cjenkati za kunu-dvije (ili besplatnu dostavu) od trgovina i jako puno trgovina pristane na navedeno jer im marža to pokriva.
Ni mjesec dana kasnije sam hladnjak kupio s računom i svime uz proizvod od MagazinaRS koji su mi dali mali popust. http://i.imgur.com/TIGAnur.jpg

I dalje da me netko pita bi preporučio svakom kupovinu u Uziju, koliko vidim svi su zadovoljni i sve ispadne dobro.

EDIT: Inače svu sreću zagrebačkoj podružnici i nadam se slikama unutrašnjosti uskoro

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 17.07.2015. u 15:28.
Ag008 je offline   Reply With Quote