View Single Post
Staro 16.07.2015., 20:26   #252
RascaL
Premium
Moj komp

RascaL's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Danas prodao ventilatore preko njuškala i klinac kolko sam ga uspio izstalkat na fejsu bi nebi bi nebi i ja mu odem poslat i on mi taman kad sam poslao par minuta kasnije napiše da ne treba, ja mu reko sad izvoli platit uopće me ne zanima sad čekam odgovor da vidim šta će reć, ako neće htjet uplatit stavit ću vam sve njegove podatke ovdje pa da ga netko može zašibat kad ga vidi u Šibenik gradu ako živi u blizini.

EDIT:
Kaže meni klinjo pa vratit će ti se ventilatori, je a ko će mi vratit poštarinu šta sam platio i kovertu i vjerovatno ću morat platit još nešto zato što se vraća paket ili ne...zna netko kako to ide hoću morat platit povrat paketa možda ?
Jednom mi se vratio paket jer je lik rekao poštaru da predmet ne valja (slušalice). Naravno bile su funkcionalne, ali paket je vraćen kao "oštećen". Pozvan sam u ured gdje se razvrstavaju paketi, a potom sam službenici objasnio da je kompletna situacija imbecilna i ne namjeravam plaćat za to (iako sam imao novac spreman). Složila se samnom odmah tako da je jedino što sam potrošio vrijeme. U slučaju da se vrati redovnim postupkom mislim da se plaćanje ne može izbjeć.
RascaL je offline