prvo sam naručil sa geekbuyinga siswoo c55,ali nako mjesec dana čekanja sam tražil refund i kupil sa španjolskog skladišta minideal-a Lenovo K3 Note koji mi je stigel za 7dana.
mobitel mi je stigel rootan i očišćen od većine kineskog smeća.ostalo mi avg antivirus,twitter aplikacija i posebno dosadna aplikacija syncit.prvo sam mislil ostati na stock romu pa sam stavil Flashify aplikaciju prek koje sam instaliral TWRP recovery i nakon toga skinul sa playstore root app delete te sa njom izbrisal ove tri aplikacije.danas ipak stavil limonchelo rom i za sad sve pet.
na početku na stock romu sam imal problem kod poruka i na call logu jer mi je umjesto imena ko šalje poruku ili s kim sam razgovaral pisalo samo broj +385...znači bez imena ko da mi šalje neko koga nemam spremljenog u imeniku.ako bude neko imal isti problem to se riješi:kontakti-more features and settings-more display settings-number match bits-by 7.kod mene bilo by 11 i to mi stvaralo problem.
ako nemate rootan mob na
ovom videu imate sve lijepo objašnjeno i apsolutno svi potrebni linkovi su vam ispod videa.
isto se pisalo da je kamera sporija i da radi ne baš dobre slike,ali ja isto i nisam baš primjetil,stavil sam aplikaciju google fotoaparat i radila mi je odlično i nisam primjetil lošije slike kad sam uspoređival sa galaxy s3.sad na limonchelu ima isto posebna aplikacija za kameru i radi odlično.