Citiraj:
Autor wooden
Ja mogu samo potvrditi da pišeš gluposti.
Imam S3 Neo već evo 5 mjeseci i ja mu do sad nisam uspio naći manu.
Imao sam par prilika da prijeđem na jače modele za sitne pare ali nisam jer se držim onoga - ako je nešto dobro ne mijenjaj.
Znači telefon nema nikakvog laga jer da ima ja bi ga se odavno riješio.
Što se tiče bloatwarea, crapwiza i ostalih pojmova kojima se nabacuješ, pišeš napamet, S3 Neo je potpuno čist mobitel i jedino što sam ja morao disejblat su neke googlove aplikacije koje ne koristim.
Tako da, nikakav custom rom mu ne treba jer je na stocku bez greške.
Ekran odličan, baterija mi traje 3 dana prosječnog korištenja, kamera najbolja u tom rangu itd.
Mislim, radi se ipak o softverski ispeglanom nasljedniku flagshipa S3.
Ko voli nek izvoli, a kome se čitaju forumska naklapanja nek ih čita.
|
Gle khmm... kolega. Prvo i osnovno - ja ne pisem gluposti, nego pisem iz vlastitog iskustva.
Ima sam S3 prakticki od prvog dana otkad je prestavljen u lijepoj nasoj, stoga mogu
i tvrditi da imam dovoljno iskustva sa njim (vjerojatno dosta vise nego ti). S3 neo u usporedbi
sa s3 je nista drugo nego pola gige rama vise i SD cpu umisto exinosa od kojeg je u nekim
stvarima neznatno sporiji al vecinom drzi korak...
Sto se tice koleginog S3 neo, kupljen je u Njemackoj bez ugovora. Kao takav, nije rootan nit
je prckano po romu. Kod tog mobitela je itekako primjetan lag. A moje poimanje laga i tvoje
100% nije isto. Isto tako, jako puno ljudi je tvrdilo da i S3 sa JB-om u ono vrijeme nije ima
nikakav lag te bi prozivali svakog ko je tvrdia suprotno. Sto bi znacilo 100 ljudi 100 cudi...
To sto ti nisi nasa manu na svom mobitelu u tih citavih 5 miseci govori samo koliko si
nezahtjevan korisnik, nista drugo. Za kameru, bateriju i ostale pojmove kojima se nabacujes
nemam nista lose reci, dapace mislim da s3/s3 neo ima ponajbolju kameru u svojoj klasi.