View Single Post
Staro 15.07.2015., 17:30   #60
.Delboy
Premium

.Delboy's Avatar

Datum registracije: May 2008
Spojio sam ruter na serial, ništa posebno u bootlogu, standardni boadcom CFE u koji se nemože ući, ali se može kad završi boot logirati u nekakav info shell, login je root bez passworda, i unutra ima par beskorisnih naredbi,( board info, i ispis arp table, wlan klijenata, ip adresa).

Ima komanda za linux shell, ali pita user i pass, i odmah kaze kad se upise user ako je ispravan, tako da jedino tech prima, ali neznam koji je password, probao sam razne kombinacije ali ništa ne odgovara.

Serial pinout:

EDIT:

Uspio sam ući u root shell, otvoren je ssh ali samo preko management(tr69) interface, tako da jedino na konfiguraciji za ftth se može pristupiti.

Ima program sa kojim se može mjenjati i čitati konfiguracija, pa sam izvukao da postoji drugi user "administrator" sa lozinkom !tc0Mht + onaj kod sa naljepnice, ali nemože se logirati u web ui sa njim i nije mi baš jasno gdje točno se može izmjeniti da se svi izbornici vide u web ui jer postoje one sakrivene opcije, nije da nepostoji html file, ali u configu nisam ništa našao da bi se prikazali.

Zadnje izmijenjeno od: .Delboy. 18.07.2015. u 15:26.
.Delboy je offline   Reply With Quote