View Single Post
Staro 15.07.2015., 14:09   #413
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

i dobio završetak da je Ciri postala witcher što je meni najbolji kraj od svih ostalih. Završna scena je posebno dobra, svaka čast CDPR.

Sada igram još sporedne misije koje su ostale i također ih ima jako dobrih

ali je ipak malo prazno kada više nema ostalih glavnih likova

New game plus bi bio po meni odličan dodatak a vidim da dosta igrača to traži pa možda bude još to dodano kao DLC ili patch. Igra mi isto nema baš replay value u smislu kako je to dvojka imala zato što je bilo dva puta za izbor (misija crossroads) pa se u biti moglo igrati dva prolaza kroz igru na različiti način samo je početak bio isti. U trojci mogu se neke odluke odigrati drugačije pa se dobiju drugačiji događaji.
-->
Odigrao glavnu priču do kraja

i dobio završetak da je Ciri postala witcher što je meni najbolji kraj od svih ostalih. Završna scena je posebno dobra, svaka čast CDPR.

Sada igram još sporedne misije koje su ostale i također ih ima jako dobrih

ali je ipak malo prazno kada više nema ostalih glavnih likova

New game plus bi bio po meni odličan dodatak a vidim da dosta igrača to traži pa možda bude još to dodano kao DLC ili patch. Igra mi isto nema baš replay value u smislu kako je to dvojka imala zato što je bilo dva puta za izbor (misija crossroads) pa se u biti moglo igrati dva prolaza kroz igru na različiti način samo je početak bio isti. U trojci mogu se neke odluke odigrati drugačije pa se dobiju drugačiji događaji.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64

Zadnje izmijenjeno od: max111. 15.07.2015. u 14:26. Razlog: isprika za spoiler ali malo kulture nekima nedostaje na forumu
max111 je offline   Reply With Quote