View Single Post
Staro 15.07.2015., 01:54   #889
Arendelle
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
ma ti prvi phenomi nisu u rangu Q6600, dosta su slabi, em očajan singlethreading, em mali clock, te je bottleneck izvjesan (ovisno o igri). Ali opet nemaš što pametnije kupiti ispod 260X/750 ako ne želiš polovno, samo ako ne želiš mjenjati napajanje uzmi gtx 750 2gb i vozi

Quorgyle

Pukni ti ssd unutra za mmo
Velim, ne kužim kako neki vele da je to OK kad sam ja u mnogo izvora čitala kako je onaj najjeftiniji dvojezgreni Pentium nešto bolji od tog Phenoma kojeg život ionako nije mazio. Iako, nekad je dobro gurao 4850, sad su druga vremena. Ne znam, bilo bi mi drago kad bi Phenom vrtio igrice OK u talu s 260X, ali je loša situacija ako ne bude tako jer sam mogla ostaviti i ovo DDR2 smeće. Inače, od te 4650 su bolje valjda nekoliko godina starije kartice više klase, fakat je najgore govno uske sabirnice, spore memorije i nikakvih performansi.
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
To napajanje nije Cooler Master već Thermal Master, šrot i jeftinija napajanja Cooler Mastera. Prilično lagano napajanje koje nije nešto kvalitetno, te vjerojatno ima koju godinu. Ja bih ga svakako mjenjao.
Da, Thermal Master... Ima koju godinu - 6-7 njih, točnije.
Arendelle je offline   Reply With Quote