Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 14.07.2015., 18:36   #764
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor gaggo Pregled postova
Ma stvar je u tome sto me zanima, al sam jos pocetnik i jos trazim neku solidnu aromu... Kupio sam od dekanga vaniliju, bluebery i dy-4, u nadi da ce dy-4 biti nesto ko original choice duhan(duhan+vanilija/karamela)
Al mi jos niti jedno nije sjelo kak spada, isto tako ne znam kak se tocno to pusi, neki kazu da se samo uvlaci u usta i ispuse, neki to direktno udisu u plica, a neki u usta pa udahnu, pa pokusavam sva tri nacina. Al mi opet mozda ne pase ta tekucina jer je nekako jaka i teska, grebe grlo, tesko je prilikom udisaja i ostaje gadan okus neki, iako je okus u ustima ok i slatkasto je, te ne mogu ispuhat na nos, jer mi ostavlja neki gadni aftertaste/smell.
Frend mi kaze da je to mzda zbog dekang tekucine, jer sam uzeo onu sa vaporzacije za 10kn koje ima vise PG-a i puno manje VG-a il obrnuto, on vjeruje da u tom grmu lezi zec.
A i sto se tice aroma, opet mi je glupo uzet svu opremu i kupit jednu aromu ak mi nece pasat, pa bi trbao za pocetak potrosit gro para dok nadjem pravu aromu koju bi miksao.
Ako ne zelis sam mixati, preporuka na Liqua french pipe + cigar, ali i ostale arome od njih. Jedine tekucine koje kupujem. Odlicne su.

Dekang je srot obicni, bjezi od toga. Ove gore kupujem u point centru, tj. imas ih u parilica shopovima.
Mileni je offline   Reply With Quote