View Single Post
Staro 14.07.2015., 12:39   #1731
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Auf, zapiknuli mi se laktovi u koljena
Mrzim kad se to dogodi, pa noge protrnu

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
to bi bilo odlično za nas kupce, da se malo snage izjednače.

Bez ograničene količine hbm2, teško da bi šta moglo zaustaviti zelene. Ne znam, vjerojatno sam to samo ja, al meni se čini da nvidia razvija svoje kartice tek toliko koliko je potrebno prestignu amd za par posto, a ovo bi ih moglo fino pritisnut
Meni se ne sviđa zbog toga što nvidia inače uvijek prva izbaci novu seriju, zamisli situaciju da nvidia nešto mora čekat, a amd ne izbaci novu seriju do 2017... Usporava se industrija

Pascal se spominjao za 6. mjesec sljedeće godine

Još jedna stvar - naprednija memorija ne znači da će sama gpu zbog toga biti jača, što se vidi i po 980Ti vs fury x, pogotovo kad se prva overclockira, ali dobro je imati novu tehnologiju na svojoj strani. Važno je i radi marketinga odnosno imiđa firme, jer su fanovi uglavnom jako tašti likovi neovisno koliko dobra gpu bila. Pogle naprimjer halabuku oko physixa, a nakon već dosta godina samo nekoliko bitnih igara ima taj feature...

Mada, to je sve glasina, pod uvjetom da je količina hbm2 ograničena (što ne mora biti), ako je onda glasina drži vodu da ovi imaju prednost...
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote