View Single Post
Staro 14.07.2015., 09:55   #1413
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
Trazim neki bezicni mis koji ima jako lagan srednji klik (middle button). Sad imam neki Gigabyte, ali je vec dao svoje. Takoder imam i Lenovo komplet mis + tipkovnica, ali ima samo 500 dpi. Ali prednost obadva je sto imaju jako lagan srednji klik sto mi i treba. Imao sam Logitech MX Performance i M705, ali oni imaju dosta tezak srednji klik. Uglavnom mi treba za posao i ponekad za gaming.
Od Logitecha sam gledao, nista nisam nasao, druge marke i modele ne poznajem bas.
Ako bas nista ne nadem, mozda dode u obzir i zicni mis, ali za laptop mi je ipak bolje bezicni
Molio bih preporuke da ne narucim nesto sto mi ne pase
Koristim od logitecha M560 i zadovoljan sam. Preporučio bi ga. Koristim ga slično kao i ti (posao + povremeni gaming) s razlikom da ga ja koristim u kombinaciji s tipkovnicom iz seta od logitecha mk520 na stolnom računalu, a miš iz seta koristim uz laptop na poslu.
S tim da m560 nema standardni mid button već sam si ga ja stavio na gumb iznad kotačića koj ti ima lagani klik. Scroll ti ima spori (standardi, koji je malo glasniji) i onaj brzi. Mislim da tako ima i m705. Ide jedna baterija u njega tako da bi trebao biti lakši od m705, ali ima zato duplo kraće trajanje baterije od m705 (18 mjeseci).
Sonim je offline   Reply With Quote