Nisam nikad pogledao full hd projektor,samo onaj mali acer pico...
Utičnicu sam vjerovatno trebao zatvorit,al što je tu je,mogu s vremenom uzet platno i odmaknut ga od zida 30tak cm da pokrije tv kad ga spustim i rijesio sam problem...platno sam ionako planirao uzet s vremenom...
Gabre - neznam sta tu imas razumijet,opremio sam stan koji je bio roh bau,gola cigla i žbuka,tek jučer uselio,a da mi ni struja ne radi kako treba u stanu,fale vrata,vire žice iz zida itd

Imam 4 tone torbi posvuda,radim ujutro popodne nosim ko telac stvari već danima,projektor mi trenutno nije na pameti...ne zelim se uopće opterecivat s tim,dok ne slozim sve ostalo,jer bez tog preostalog posla u stanu projektor će bit u kutiji...idem nekim redom,ovih dana kućno kino moram riješit itd...ako slika ne bude OK po zidu,zbog ruba,neće biti 100" nego 70" pa će biti bolje...a onda ću uzet motorizirano platno 120" i to je to...nisam bacio pare na projektor,samo je pitanje kako ga slozit...
Žica na zidu se može odrezat jer neće imat funkciju,al sam ostavio...možda puknem neko led ambijentalno svjetlo...