Ma imam u kompu cetiri HDD-a, jedan od 2TB te dva komada od 1TB.
Ovaj Caviar Black od 1TB je za mirovinu, a i Seagate od 1TB koji posjedujem je koliko vidim bolji nego Black (koji mi je takoder u kompu i na kojemu je OS cisto zato sto sam Seagate kupio tek prije par mj. dok je OS na kanti vec odredeni niz godina

pa nisam imao volje premjestati OS i raditi format c te iznova instalirati aplikacije, igre (koje su danas mali milijun GB s update-ima koje povuku odmah nakon instalacije).
Ako je onaj Seagate s dvije ploce, onda bi svakako uzeo njega (no kako znati je li s dvije ili tri?).
Naravno, razmisljam i o opciji tj. o odgodi kupovine i uzimanju 120GB SSD-a no nekako to odgadam jer na kanti vecinom igram, a za sam OS mi je uistinu i HDD ok (bar za moje potrebe).
U biti, tri su opcije (godisnjica pa bolja polovica kupuje poklon

):
- 2TB HDD
- 120 GB SSD
- dodatnih 8 GB RAM-a (posto mi npr. GTA V povuce toliko RAM-a da mi ode skoro svih postojecih 8 GB..standard Rockstar i "optimizacija")
nekako mi je tu najveci prioritet 2TB HDD i da napokon maknem Black van no imam "fore" do srijede za odluciti se.
P.S.
Evo malo o razlikama izmedu dvije ili tri ploce:
http://technewspedia.com/the-confusi...4-st2000dm001/
Ako netzko zna gdje ima model s dvije ploce (kao na slici), neka molim vas javi pa da obavim kupovinu (da mi uleti ovaj s tri ploce, ionako bi ga vracao nazad kao sto bi to naglasio kod kupovine).