Citiraj:
Autor dadoremix
pa da budeš bez imalo straha, onda trk u dučan NAŠ i kupiš windofse 
druge nema
i preko redita možeš biti u strahu
|
Nije tu u pitanju "strah" (ne znam od kuda si to izvukao, ali ok) vec kao sto je davno proslo vrijeme kada sam igre skidao s npr. torrenta, tako je proslo vrijeme kada sam koristio Windowse s loaderima pa samo zelim imati Win koje cu skinuti, upisati key i zaboraviti na njih.
Mozda isti key ne bi prosao neku "inspekciju", ali za mene je dovoljno i to sto mi nudi taj isti key...skidanje legalnog MS ISO-a, normalnu instalaciju te uredni upgrade na Win10 na kojemu cu imati svoje osobne podatke, mailove, koristiti cloud, vrsiti transakcije i sl.
Kako mi ne pada mi vise na pamet skidanje igara s trackera, tako mi se vise jednostavno ne zeza s Windowsima.
Na isti nacin koristim i ostali software, ili je free ili uvijek uletim na neke akcije pa ga kupim uistinu povoljno.
To je jednostavno neka moja osobna stvar i moj stav, a tih cca 25$ na Reddit-u mogu izdvojiti za retail key pa bi bilo lijepo da zavrsimo to oko novca vec me samo zanimala razlika "retail" ili "OEM" te kako to ide preko kljuceva kupljenih na taj nacin.
Vidim da Win 8 Pro na Reddit-u imaju cijenu od 20-25$ (free upgrade na 8.1), znaci dolazi free upgrade na Win 10 i to je to sto mi treba.
Nego, kada dode free upgrade na Win 10, kako ce to ici dalje tj. koliko dugo ce trajati key (bilo je rijeci o nekih godinu dana pa opcije oko lifetime i sl. te me zanima sta je na kraju od svega toga?)?
Samo pustimo na stranu novce, podhebavanja i sl. te se drzimo teme.
Hvala.