View Single Post
Staro 12.07.2015., 19:38   #3289
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor GrimReaperKC Pregled postova
i ja sam se raspitivao o toj kartici , garancija je ostvariva vani, al se to sve zna otegnuti, negdje sam citao da se i po 30 dana ceka.

stvar je preferencije. meni se neda s tim navlaciti, radije cu kupiti nesto sto se u hr moze ostvariti jer dosad sam imao dobra i brza iskustva.

mozda se moze i direktno preko asusa ostvariti u suradnji s nekom firmom u hr,al o tome se treba raspitati.
Našo sam na sajtu od te firme u warranty sekciji kažu da se mora baš njima slat, da ne prihvaćaju direktno, a kod nas ima u hrvatskoj asus i da se može to bi bilo odlično, šteta dobra cijena, al ovo mi je malo preriskantno jer nije baš mala lova u pitanju, a za slanje poštarinu bi još u slučaju nečeg morao plaćat sigurno oko 100kn bar prema tamo, šteta baš šteta nemam sreće...

Many manufacturers provide a direct warranty service. In these cases, returning the goods to us would unnecessarily slow down the procedure. However, you should contact us prior to making any returns because the above process depends on the goods concerned.
Thermaltake je offline