Citiraj:
Autor nathan.fake
Issss... kolko si teksta napiso, a nisi nist reko.
Fino napisi o kojoj se komponenti radi i sto ti nude u zamjenu.
Ovako ispada da istjerujes pravo, a ne pravdu pa trazis necji blagoslov. 
|
Kako nisam nista rekao kad sam opisao cijeli slucaj.
Citiraj:
Autor wooden
Ako nemaju isti proizvod možeš tražiti povrat novca i to je tvoje zakonsko pravo, to si mogao izguglati za 5 sek., a ne pisati ovaj roman u kojem nisi čak uspio ni reći što si kupio.
Hoćeš li ti pristati na njihove zamjene to je opet tvoj izbor i dogovor s trgovinom.
|
I na plotu svasta pise, pa.. Tako i na Googleu - pise na puno mjesta da je rok od 45 dana nakon ceg mi moraju vratit pare, a ovi u trgovini mi govore da to nije tocno i da ne postoji tocno definiran zakonski rok vec "razuman rok".
Sto se tice tocne komponente, pa to uopce nije vazno vec je vazna cijela ta situacija. Dapace, napisao sam na pocetku da namjerno ne zelim navoditi koja je trgovina i komponenta u pitanju (kak ih ne bi bezveze blatio ako rijese to kak treba itd.). Moze biti o bilo cemu prijec, primjerice da vam za i5-2500k nude u zamjenu slabiji i5-2500 ili cak i5-2300/i5-2400 i sl., a dok zelite sitno nadoplatiti za i5-2550k kad vec nemaju moj i5-2500k, nude vam i7-2600k no po daleko vecoj razlici u cijeni nego sto bi trebalo.
Znaci, ako mi nedaju tocnu komponentu ili malo jacu, ja mogu sutra otici kod njih i fino odmah traziti novce nazad? Nisam obvezan nadoplacivati ista, niti prihvacati njihove slabije "adekvatne" zamjene? I ne trebam cekati jos XY dana da istekne nekakav rok?
I jel ima neko nekakav link gdje to pise, pa da im isprintam i donesem tak da mi ne mogu govoriti nes krivo?