View Single Post
Staro 12.07.2015., 13:26   #751
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Doslo je vrijeme da WD Caviar Black od 1TB ode u mirovinu jer uz ostale hardove u kompu, on je najstariji i najmanji te nemam volje jos uz sve hardove i njega ostaviti pa cu ga zamijeniti nekim 2TB modelom.

Naravno, vazna mi je ok cijena i donekle performanse no nije da su presudne jer moze biti i storage no uvijet je ipak da HDD ide na 7200 rpm.

Sada, imam uistinu odlicna iskustva s Seagate ST1000DM 003-1CH162 1TB, jako dobar HDD (bar se meni pokazao kao odlican) no sada mi treba neki od 2TB model.

Imate li neku preporuku za ok 2TB HDD koji ima ok odnos cijene/performase?

Gledao sam npr. ovo:

http://goo.gl/mjkB5

Naravno, ako netko zna za bolju ili povoljniju opciju (ne bi isao na skuplje posto u zadnje vrijeme dosta toga mijenjam pa mi je i ovo sada dosao kao ekstra trosak no ne mogu biti vise samo s 4TB u kompu vec mi treba jos 1TB prostora pa sam onda miran)

Na vece od 2TB trenutno ne bi isao kao sto i odgadam kupovinu SSD-a cisto iz financijskih razloga pa me sada zanima samo jos jedan od 2TB HDD.

Hvala unaprijed!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote