View Single Post
Staro 12.07.2015., 12:48   #958
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ekipa, ne brine mene BSA ni nista sl. vec zelim legalne Windowse bez loadera i sl. stvari te koje cu moci normalno upgraedati na Win 10.
Znaci, hocu samo legalan key i to je to te ne uzimam to radi nekih inspekcija vec radi sebe posto hocu imati normalan account na MS i MS mail te da uz to nemam OS s nekim loaderom ili bilo cime slicnime.
Ako netko zna tocno gdje kupiti jeftinije retail Win 8.1 x64 (recimo Pro verziju), neka sibne na PM link.
Ako netko tu ima jeftinije od onoga na Reddit-u retail verziju, kupujem sigurno .
Stvar je u biti vrlo jednostavna, posto se Windowsi za mene (ne za firmu) mogu naci vrlo povoljno, zelim ih kupiti tj. kupiti key i zaboraviti na neke loadere i sl. gluposti jer zelim imati OS oko kojega nikada ne moram brinuti koji ce update povuci te zelim bez straha ostaviti svoj glavni mail na MS accountu i napraviti normalni MS mail koji cu koristiti kao sto cu koristiti i Win store.
Ne znam kako da to objansim, ali samo zelim kupiti ok key i dobiti na ok nacin i bez greske upgrade na Win10.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote