View Single Post
Staro 12.07.2015., 10:34   #87
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Da, i jedan i drugi buđovan na čelu kluba su svrha sami sebi i svom biznisu. Jedan meće pare u đep i prodaje jeftinu domoljubnu patetiku koju neki tako fino popasu, a drugi se svojim bombastičnim najavama i transferima "BMK koliko košta, samo daj" pokušava ulizat svima samo da ostane u fotelji.

U oba slučaja je i "podijeli pa vladaj" situacija. Jedni su za, drugi protiv. I dok se mamlazi tuku po birtijama, buđovani srozavaju ugled kluba. No dobro, sad odemo predaleko...

Kasiljas je zaslužio oproštaj kakav su imali i Xavi i Gerrard. Na mnogo trofeja mogu zahvaliti njemu i samo njemu što je vadio i ono nemoguće. A gafova je imao daleko najmanje od svih aktualnih golmana. No, sori bat jebiga... u krivom si klubu... tj. ne u krivom klubu... u pravom klubu sa krivom upravom i još krivijim čelnim govnarom.
Govnar je na čelu kluba,slažem se.I za razliku od našeg, ovaj kupuje igrače po ključu gdje moja tvrtka gradi,igrača iz te zemlje kupujem.Gleda samo svoj privatni interes,a Real mu je samo marketing za firmu.Lani gradi po južnoj americi pa su stigli Hames i Chicarito.
Što se tiče Cassilasa ,je legenda,ali je još od Mourihna kao govno odavao tajne iz svlačionice i unosio razdor među igrače,jer kao gospodinu se netko suprostavio(Mourihno).Već su ga tada trebali riješiti i ostaviti Mourihna,danas bi harali.
Kao što sam rekao ranije ,nema Real što puno kupovati.Veznjaka ima dosta i to super kvalitetnih.Samo probati dovesti špicu ,ala Ibrekadabre,riješiti se Benzeme,i po mogućnosti dovesti jednog stopera,ako Ramos ode( što mi se ćini da neće).Povratkom Modrića i obrana bude puno jače djelovala.

Usput,s kime će Modrić sjediti u avionu nego s frendom!

http://www.realmadrid.com/en/news/20...e-to-australia
A vidim da imaju i iste satove!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 12.07.2015. u 17:59.
emilblomsky je offline