Citiraj:
Autor Munjara
evo svježe iz pekare:
Oglas za mob u Sisku. Reko odavde čovjek, nazovem pitam jel ide niže? Ne ide - pristanem na traženo, dogovorimo se kažem uzimam, da mi adresu vidimo se za pol sata sat vremena. Bacim tuš, skoknem na bic, prvo do bankomata i do čove.
45 min od javljanja dolazim, lik u dvorištu, drugi pred dvorištem, kažem dogovorili smo se za mobitel i dolazi lik a iz retardirane gubice izlaze riječi: joj evo čovjek je došao minutu prije. Gledam ga i ne vjerujem, pitam pa jesmo se dogovorili, jel mu to riječ i jel tak teško bilo javiti ako je već iz nekog razloga odlučio prodati trećem i mislim si tak nas je 5 moglo biti tu, dobro da nisam iz daljega, i kakav kreten.
Pogleda me kretenskom facom incestuoidnog krmka i promrlja nešto tipa: a što bi sad i okrene se nazad. Okrenem se i ja i uz komentiranje sramotnog ponašanja napustim lokaciju kurvinog sina.
Kad čovjek pomisli da te više ništa ne može iznenaditi... Jednog dana ću napisati knjigu o ovim iskustvima matere mi.
|
Sad sam se sjetio da sam prije par godina imao isto takvu situaciju. Kupujem laptop preko njuškala, lik iz nekog sela kraj Osijeka, udaljeno 15 minuta vožnje, i dogovorimo se sve fino i kažem dolazim za sat. Prije kretanja nazovem ga ponovno i kažem krećem kaže lik može vidimo se. Dođem u selo i zovem ga, reko koji broj kuće si zaboravio sam, a na to će on "E ja prodo, bio jedan lik sad prije 5 minuta kupio, isto iz Osijeka"
Ja prokipio, imo je sreće što sam zaboravio broj kuće inaće bi čuo psovke i slanje u mp3 uživo a ne preko moba.
Isto tako sam jednom u Osijeku otišao po laptop. Kažem ako je sve kao što kažete uzimam. Pozvonim, dobar dan - dobar dan. Vi ste taj i taj - ja sam taj i taj. Ajd da vidimo laptop, uđem, sjednem, gledam laptop kad zvono na vratima. I govori lik dobar dan ja došo u vezi laptopa. Ovaj mu kaže e zakasnio si ali ajd uđi pa ako on ne kupi prodam ga tebi

.
Ima takvog šljama svuda.