View Single Post
Staro 11.07.2015., 13:34   #206
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
evo svježe iz pekare:
Oglas za mob u Sisku. Reko odavde čovjek, nazovem pitam jel ide niže? Ne ide - pristanem na traženo, dogovorimo se kažem uzimam, da mi adresu vidimo se za pol sata sat vremena. Bacim tuš, skoknem na bic, prvo do bankomata i do čove.
45 min od javljanja dolazim, lik u dvorištu, drugi pred dvorištem, kažem dogovorili smo se za mobitel i dolazi lik a iz retardirane gubice izlaze riječi: joj evo čovjek je došao minutu prije. Gledam ga i ne vjerujem, pitam pa jesmo se dogovorili, jel mu to riječ i jel tak teško bilo javiti ako je već iz nekog razloga odlučio prodati trećem i mislim si tak nas je 5 moglo biti tu, dobro da nisam iz daljega, i kakav kreten.
Pogleda me kretenskom facom incestuoidnog krmka i promrlja nešto tipa: a što bi sad i okrene se nazad. Okrenem se i ja i uz komentiranje sramotnog ponašanja napustim lokaciju kurvinog sina.
Kad čovjek pomisli da te više ništa ne može iznenaditi... Jednog dana ću napisati knjigu o ovim iskustvima matere mi.
Sisak - grad postenih ljudi, nema sto. Kao rodeni Siscanin, s obzirom na tvoju lokaciju, pomislio bih da si vec do sada naucio kako se ovdje radi i kakva bagra ovdje zivi.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline