Citiraj:
Autor wooden
Nema s tobom neke rasprave, ne razumiješ uopće poslovanje velikih kompanija, a kad ti se nešto pokuša objasniti, takve postove proglašavaš seljačkim, a sugovornike glupim.
Nauči se komunikaciji pa se javi, a možeš poslati i e-mail Logitechu pa im objasniti da rade krivi potez.
|
? s obzirom da cu uvijek uci u pametnu raspravu ili istu napustiti kada vidim da nema smisla, barem cu si dati truda da i to objasnim - zasto odustajem.
dakle, ovako nikada ne nastupam prvi, nego prosli post je bila samo reakcija na nacin kako si ti poceo. nazalost, ti to ne vidis, ja da. cista reakcija i napisano je bilo na tvoj nacin pristupa, sto izrazavanja, sto pristupa samoj raspravi kao takvoj.
drugo, ako imas iskustva (a ocito da imas, zar ne? jer su tu velike tvoje rijeci >>"
ne razumiješ uopće poslovanje velikih kompanija"<<, sto daje zakljuciti da ti zaista jesi u cijelom poslovanju velikih kompanija, JESI), onda barem si daj truda pa prosvijetli mene ili druge u cemu grijesimo.
ili pazi, trljam svoju kuglu i pretpostavljam kroz maglu koju vidim da si ti isto smrtnik u ovom ogromnom korporativnom poslovnom svijetu. ali ti si bez pol zrna razmisljanja i opravdanog kredibiliteta razmeces recenicama -
ali ti uopce ne razumijes poslovanje velikih kompanija. ali tebi na pamet da jedna kompanija čija vrijednost se mjeri u milijardama dolara ima cijelu mašineriju analitičara tržišta koji bilo kakve odluke vezane za poslovanje kompanije detaljno proučavaju, analiziraju, ispituju tržište te na temelju tih rezulatat donose odluke........
hell, pa ja ili imam cast pricati sa maherom, sa direktorom svemira, sa kremom (sa tobom, ako nemas mogucnosti dubljeg shvacanja), ili pricam sa nekome tko ima guzicu, samim time i misljenje.
ogromna je razlika.
ako si ovo prvo, onda budi korektan i nauci nas smrtnike nekim novim stvarima, priblizi nam ih, rasvijetli nas. u suprotnome nikako ne mozes se onako postaviti - ja nemam pojma jer ja ne razumijem poslovanje velikih firmi

. jer isto tako ja tebi postavljam pitanje - po cemu ti imas?
drugacije - pogledaj odgovor upucen meni, ali i generalne odgovore od Ivana. ne osjetis razliku, ne vidis ju kako covjek pristupa tematici?
i da, slazem se jer nema smisla, s moje strane gledano realno, nastaviti raspravu kada skroz drugacije gledamo, izrazavamo se, imamo drugacija ocekivanja, drugacije funkcioniramo, nismo na istom nivou.