View Single Post
Staro 10.07.2015., 13:10   #197
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zormar Pregled postova
Kakvo placanje unaprijed HP-u, kakve ideje "i nokia je mobitel pa zato ne vracaju lovu ak je trebo bit skuplji jer mobitel je mobitel", kakvo "navodjenje 5k vrijednost a unutra manje pa ce zato vratit"? Odakle vam te brije i umotvorine?

Nije istina da ce ti HP odbit nepreuzimanje paketa ak je unutra prastara Nokia a trebao je biti Iphone "jer je unutra bilo kakav mobitel" - gleda se samo jesi ti dobio ono sto si trebao, tj. sto KAZES da je trebalo bit unutra (tj jel imas kakvog prigovora il ne). Al takodjer nije istina da ce PRIHVATIT odbijanje paketa zato jer je otkupnina 5k a unutra neki jeftini krs tj. zbog manje vrijednosti - njih to niti zanima niti znaju kolka je vrijednost necega (pa nisu oni procijenjiteljska kuca za predmete od igle do lokomotive); jedino je bitno sto ti KAZES a ne kolko oni "procijene".

ALI - pregledavanje paketa se obavlja PRIJE ikakvog placanja posti/postaru. Fino trazis da otvoris paket pred njima "jer sumnjas na mogucu prevaru" (tj. oni ti otvore), pregledas sve i ak je OK, tek onda placas. Ja sam tak vec 10x radio u zadnjih godinu dana u vise razlicitih posti i sljaka savrseno, a nikakvo "prvo ti plati pa onda otvaraj pa se zali".

Npr., prije 2 mjeseca sam narucivao FX6300 za 350kn, a u drugom paketu za 300kn Corsair modularno napajanje+8 GB-a RAM-a i prije preuzimanja sam fino otvorio paket, sve razmontirao i detaljno vizualno pregledao. Procesor je imao 2 dosta savinute nozice, a u drugom paketu s modularnim napajanjem je falilo pol modularnih kablova, pa sam fino reko fuck off i da to vrati u postu i stavi na cekanje "jer posiljka nije ono sto bi trebala bit" . Tek u naknadnom dogovoru s prodavacima nakon sto su mi obecali vratit lovu (i naravno dali jos dodatnih osobnih podataka koje sam provjerio) ak necu moc ispravit pinove i ak mi ne posalju dodatne kablove, otisao sam do poste i ipak preuzeo paket.
Toliko si sad sranja napisao da mi se neda quotat jedno po jedno. Prvo, NEMOZES otvoriti paket prije nego platis postaru. Ako ne vjerujes odi u postu i pitaj, drugo ako me vec quotas onda nemoj trkeljat, napisati citavu bajku i onda napisati isto to sto sam i ja rekao. Kad sam uzimao iphone , postarina je bila preko 150 kn ako je vrijednost veca od 3000 kn, sto mislis zasto? Ako ti das postaru 4000 kn i kazes unutra MORA biti iphone 6 zapakiran u foliju a unutra je nokia od 50 kn , dobit ces novce nazad , a to su mi rekli U POSTI. I prekini stancat postove jedan ispod drugog i drzi se procjena, zivio

Citiraj:
Autor zormar Pregled postova
Opcija 3: zapravo ti ni ne treba nikakav racun vec ak ce ti zatrebat reklamacija, samo odneses HDD u trgovinu di je kupljeno i oni po S/N-u odma vide jel imas garancije il ne.
Dosta trgovina ne vidi jer nemaju bazu podataka svih s/n pa ti treba jamstvo i racun (racun vise manje). Jedini tko ti to moze provjeriti je uvoznik. Cak ni oni znaju neprovjeravati s/n nego gledaju onaj jamstveni list naljepljeni od iza gdje pise msan/asbis/ezy na kojem pise godina i trajanje jamstva.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 10.07.2015. u 14:01.
JuiceBox je offline