View Single Post
Staro 09.07.2015., 14:51   #179
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Srećom nisam imao do sada negativnih iskustava na njuškalu, a dosta sam toga uzimao - od receivera, tv kartica, usb stickova, televizora do hard diskova i sl. Za sada je sve prošlo i više nego ok - da pokucam od drvo Jedino što mi je bilo malo mutno desilo se prije nekih 6 mjeseci kad sam uzimao novi HDD, 4Tb sa garancijom. Našao se sa likom, hard u potpuno originalnom pakiranju i neotvaran baš kao što je i rekao, ali garancije i računa nema na papiru već na mobitelu ima sliku i to će mi poslati meni na mail jer kao kupovao je puno stvari od jednom (što se vidi iz računa) i ne može mi dati original račun .. ok ne možeš, ali što ga nisi fotokopirao onda, nitko ne bi ni skužio da račun nije originalan. Na kraju sam ipak pristao i na takav račun iako ni danas ne znam mogu li ja uopće iskoristiti takav račun slikan mobitelom, i kad kažem slikan mislim doslovno slikan vidi se i ruka njegova no vidi se i sve što piše na računu. Garancija diska je na 3 godine i još mi kao vrijedi 2.5g. Pošto je cifra stvarno bila mala a disk vidno neotvaran a kamoli korišten, pristao sam, za sada sve radi iako ne znam da li će biti moguće iskoristiti tu garanciju, tj. takav račun danas-sutra ukoliko se nedaj Bože nešto desi disku......

Inače dobra stvar kod kupovine sa njuškala je Overseas, ti dakle platiš paket, preuzmeš i u roku od mislim 48 sati možeš reagirati da Overseas obustavi isplatu prodavatelju ukoliko je išta u paketu onako kako se niste dogovorili. Na stranicama Overseasa piše da će prodavatelj dobiti svoje novce tek nakon što istekne taj rok koji kupac ima pravo da se žali ukoliko nešto nije onako kako je dogovoreno. Nisam osobno isprobao no zvuči fantastično..
jacobbb je offline