Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 09.07.2015., 12:21   #761
gaggo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Ma stvar je u tome sto me zanima, al sam jos pocetnik i jos trazim neku solidnu aromu... Kupio sam od dekanga vaniliju, bluebery i dy-4, u nadi da ce dy-4 biti nesto ko original choice duhan(duhan+vanilija/karamela)
Al mi jos niti jedno nije sjelo kak spada, isto tako ne znam kak se tocno to pusi, neki kazu da se samo uvlaci u usta i ispuse, neki to direktno udisu u plica, a neki u usta pa udahnu, pa pokusavam sva tri nacina. Al mi opet mozda ne pase ta tekucina jer je nekako jaka i teska, grebe grlo, tesko je prilikom udisaja i ostaje gadan okus neki, iako je okus u ustima ok i slatkasto je, te ne mogu ispuhat na nos, jer mi ostavlja neki gadni aftertaste/smell.
Frend mi kaze da je to mzda zbog dekang tekucine, jer sam uzeo onu sa vaporzacije za 10kn koje ima vise PG-a i puno manje VG-a il obrnuto, on vjeruje da u tom grmu lezi zec.
A i sto se tice aroma, opet mi je glupo uzet svu opremu i kupit jednu aromu ak mi nece pasat, pa bi trbao za pocetak potrosit gro para dok nadjem pravu aromu koju bi miksao.
gaggo je offline   Reply With Quote