Citiraj:
Autor burmuz
Benitez će najverojatnije mijenjati taktiku u 4-2-3-1 (4-4-2) s time da će CR ići u špicu gdje će se manje trošiti s obzirom na godine ( kao što igra u Portugalu) a društvo će mu praviti Benzema ( kod 442 ), kod 4231 će Bale u vezu s Vidalom, Iscom i naravno Lukom i Kroosom.
Smatram da će Real igrati dosta zatvorenije, prošle sezone mi se opće 4-3-3 nije svidio, najbolje je to funkcioniralo u 4-4-2 kad je Di Maria igrao vezu. Čak postoji solucija da će Luka igrati prednjeg veznog ( iza napadača ) a da će Pepe u vezu. Mene osobno Isco jako žulja. Super je igrač, zna sve s loptom ali guši igru do zla boga. Baš ga carini kako se kaže.
|
Da,slazem se s tobom,to sam i ranije rekao da budu isli na tu formaciju.Ako dode Vidal,mislim da Isco ide u Juve,jer su zainteresirani za njega,tako da bi se on mogao ukljuciti u deal.Moja je recimo zelja da se rijese Benzeme,a ako budu preferirali Ronalda kao solo spicu,mogao bi ovaj svojevoljno dici sidro u zimi.
Njega dosta stiti Zidane.
Btw,ocito je De Gea dobio zeleno svjetlo za Real, cijena 40 milja funti.
A to bi moglo znaciti da Ramos ostaje.
I da te ispravim,vjerojatno si umjesto Isca mislio na Hamesa,jer ce on zasigurno imati prednost.
4-3-3 je poceo patiti ozljedom Modrica,previse ofanzivaca,previse rupa u obrani.A i cijela momcad nekako ima vise samopouzdanja kad je Modric unutra.
A Mirko,ja mislim da je Bale top,vidjet ces ove godine.Bolje da bude,za obojicu,zar ne!