View Single Post
Staro 08.07.2015., 21:05   #4017
Kuzo
Premium
Moj komp

Kuzo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Dragi kolege molio bih vas za savjet.

Story goes:

Nedavno sam se preselio u stan (najam) koji vec ima potpisan ugovor s B netom. Kada sam prvi put upalio pc isao sam izmjetiti brzinu (30,16 down i 7,56 up) malo sam prošvrjalo po netu promjenio ssid i pass za wireless i nastavio sa selidbom. Drugi dan palim komp i nekako mi je internet spor. speedtest kaže 3,56 down i 0,99 up. Dakle nikakva skidanja ni torrenti. U medjuvremenu spojio jos 2 andorid moba. I evo vec par dana mi je net zalockan na tu magicnu brojku od 3,56. Zvao sam par puta službu za korisnike i napokon sam dobio objašnjenje da sam pod nazodrom i da su mi limitrali net jer imam otvorenih 379 konekcija. hm? portova?

Da li je moguce da sam si sav kriv jer sam si ubacio mac adresu u

Citiraj:
Port-base Passthrough : This page allows the configuration of each Ethernet Port. Per default, each Ethernet port is routed. If you enable the Passthrough, the Ethernet Port will have a direct connection to the Network. Note that access to this web access can be denied by your Cable operator.
Sad sam maknuo mac adr od tamo.
Šta mi je dalje činiti? Kad mi oni mogu maknuti taj limit?
I ne znam jesam li čorav ali ne vidim nigje opciju da technicolora TC7200.20 bacim u bridge mod.
Kuzo je offline   Reply With Quote