Dragi kolege molio bih vas za savjet.
Story goes:
Nedavno sam se preselio u stan (najam) koji vec ima potpisan ugovor s B netom. Kada sam prvi put upalio pc isao sam izmjetiti brzinu (30,16 down i 7,56 up) malo sam prošvrjalo po netu promjenio ssid i pass za wireless i nastavio sa selidbom. Drugi dan palim komp i nekako mi je internet spor. speedtest kaže 3,56 down i 0,99 up. Dakle nikakva skidanja ni torrenti. U medjuvremenu spojio jos 2 andorid moba. I evo vec par dana mi je net zalockan na tu magicnu brojku od 3,56. Zvao sam par puta službu za korisnike i napokon sam dobio objašnjenje da sam pod nazodrom i da su mi limitrali net jer imam otvorenih 379 konekcija. hm? portova?
Da li je moguce da sam si sav kriv jer sam si ubacio mac adresu u
Citiraj:
Port-base Passthrough : This page allows the configuration of each Ethernet Port. Per default, each Ethernet port is routed. If you enable the Passthrough, the Ethernet Port will have a direct connection to the Network. Note that access to this web access can be denied by your Cable operator.
|
Sad sam maknuo mac adr od tamo.
Šta mi je dalje činiti? Kad mi oni mogu maknuti taj limit?
I ne znam jesam li čorav ali ne vidim nigje opciju da technicolora TC7200.20 bacim u bridge mod.