View Single Post
Staro 08.07.2015., 15:56   #3146
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
srale7 uvijek je moguće da je meni uletio dobar primjerak, ali DEFINITIVNO idi na bilo koji Core i3 jer ovaj Pentium i ta grafička nemaju smisla zajedno (tek je moj Core i5-4210U donekle dobro iskoristi), a samo Intel on Intel kombinacija mit dem integruša em je manje sklona kvarovima pa samim tim dugotrajnija, em je manje zla po bateriju, a i realno ako se misli bilo šta igrat s envidijom taj će se Pentium pobrinuti da brzo odustane.

Ako budem pri snazi (ustao danas u pola 4 ujutro) snimim ti neki Full HD video po želji da bolje doživiš laptop, no za te pare mislim stvarno da nema puno dvoumljenja... Da je cifra od 5 do 6 tisuća to bi već bila neka druga priča, ali u ovom average user on entry level mašineri segmentu na koji tvoja bajna djeva cilja imaš gomilu toga što ne valja i malo toga što valja, a za Z50-70 seriju sa Core i3 i Core i5 procovima ipak mislim da puno miriši i smrdi tek u detaljima (tipa tipkovnica se malo uvija, ali ništa fatalno) + dizajn je odličan i nikada ne bi rekao da iza njega stoji neki random Kinez iz mase.

The Man je offline   Reply With Quote