View Single Post
Staro 08.07.2015., 13:29   #149
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@fler ok, znaci uvrijedio si se. Svatko, svoga brani Ne generaliziram vec cinjenicno konstatiram da sam osobno najvise takvih prijedloga zaprimio iz te regije. Lako je moguce da je netko iz drugih krajeva, pogotovo Zagreba kada je ogroman. I nema diskriminirajuce politike, nikome vise ne saljem/kupujem s njuskala bez da sam zasticen maksimalno.

Naletio sam i ja na nekog frajera iz Vž-a, dok jos nisam bio u VŽ, htio se mijenjati preko poste, dogovorili sve, no u zadnji cas sam saznao da prekosutra idem za VŽ i tada je odjednom uslijedila promjena price

Evo jedna pricica od frenda, klasicna navlakusa.
Prodavao je nesto preko njuskala, kontaktirao ga covjek iz Petrinje, da jel bi se mijenjao. Dao mu odlicnu ponudu, kako nije imao iskustva pitao je mene za savjet. Rekoh mu salji ako on tebi prvo posalje ili obojica otkupno...Dogovori on s njim da mu posalje te tek nakon sto dodje i provjeri sadrzaj, ce on njemu poslat svoje. I zbilja, dodje, bude sve ok, posalje on njemu... Nakon tjedan-dva opet se javi isti covjek, opet nekakva zamjena, ali buduci da mu je hitno da si posalju istovremeno, jer se sada vec i znaju...I pristane frend, posalje mu, a nikada ne primi zamjenski paket...
Za par dana tipka on adresu na koju je slao i veli google: "Udruga Roma".
Zove mob, javi se neki covjek te kaze; oprostite, ne znam o cemu pricate, ja sam ovaj broj kupio pred 2 dana...Nakon toga veli frend; izvrsio sam donaciju...
Los Sam je offline