View Single Post
Staro 08.07.2015., 11:16   #140
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Jednom davno biješe na Njuškalu:

Situejšn br. 1:

- kmet oće grafičku karticu zbog moje osobne dostave, ugradnje i testiranja iste (bikoz cijena je veća, ali papčina želi bit miran i komotan)
- u dogovoreno vrime cca 10km dalje, u nekoj vukojebini jedva ga nađem
- sve divno krasno, ljubazno, ugrađeno, testirano, kmet zadovoljen
- dajemo si ruku, a onda opet pružam ruku za novce
- kmet iz topa pokunjeno: "Može li niža cijena?"
- ja sa usiljenim smješkom odlazim do njegovog kompa po svoju karticu (a u sebi mu yebem svu familiju, pretke, buduća pokoljena i svu imovinu pokretnu i nepokretnu...)
- kad je vidija da ne popuštam, i rolete koje mi lagano padaju pred očima, brže bolje se zahvali, plati puni iznos i isprati me iz kuće

Da bar nije bija tih 10tak kilometara daleko.....

Situejšn br. 2:

S drugim likom sam iša u policijsku postaju, jer mu nisam tija izać iz auta.
Na kraju sam naplatija svojih 300kn, ali bolje da ne pričam detalje jer je gotovo tragikomično.

Navodno je lik toliko dobija batina u životu (radi muljanja ljudi) da ga prijetnje uopće, kao i sam čin šaketanja uopće ne diraju, kao ni dolazak na njegovu kućnu adresu.
Njega je zapravo iživciralo šta mu nisam tija izać iz auta, pa me sam odveja u policiju.

Žena mi je zabranila da mlatim nekoga radi 300kn, a ja nisam tija popustit, pa smo ja i muljator iskompenzirali tih 300kn.

Situejšn br. 3:

Nije ih više bilo, ali da sam moga izgorit još barem 3-4 puta - jesam.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
..Sto se mojih iskustava s njuske tice, nitko me jos nije ni probao zavaljati jer sve sto uzimam iskljucivo uzimam u svojoj zupaniji ili osjecko baranjskoj i pregledavam na licu mjesta...
Ono iz situejšn br. 3 se odnosilo upravo na ovo - 1 matična, i 2 grafe (pregledom se možeš lako zayebat - izgleda super očuvano i lik koji prodaje ok, ali dok sam ne isprobaš proizvod...) - mobiteli su druga stvar

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline