View Single Post
Staro 08.07.2015., 10:14   #130
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor sibica Pregled postova
Ja sam do sada imao sve super iskustva, čak sam puno više stvari prodao preko Njuškala nego ovdje, a prodavao sam od mobitela pa sve do rastrganih tenisica (oglas sam stavio iz zafrkancije, a na kraju ih je kupio lik za u vinograd haha).
Preveslao me neki lik iz Korčule. Prodavao sam HDMI kabel, stavio sam cijenu od 20 kn za kabel iako je bio kupljen za 59 kn i bio još zapakiraj. Komunikacija je išla normalno, lik uplatio novce, ja mu poslao Tiskom kabel da bi nakon jedno tjedan dana lik rekao kako mu je kabel prekratak. Rekao sam mu kako to nije moj problem, ali me molio da li bi mogao kabel uzeti natrag. Na kraju sam pristao i nakon 2-3 dana mu uplaćujem 25 kn na račun (Tisak koverta je 10 kn pa smo se dogovorili kako ćemo podijeliti poštarinu).
Nakon tjedan dana kabel nije stigao, ja ga kontaktiram da bi mi on rekao kako mu je taj kabel spojen na tv (na kraju mu je veličina ipak dobra), ali da je naručio novi, duži s ebaya pa će mi mog poslati čim mu stigne novi. Evo, danas je točno 61 dan, nema glasa ni od novaca ni od kabla..Sad više ne odgovara ni na mailove..Mislim, neću propasti za 20 kn, ali za što se neki likovi cigane, to nije normalno...
Daj mi ime na PM. Ja sam odavde pa da znam ako lik naleti.
smuchac je offline