Pozdrav,
molio bih savjet vezan uz popravak S4 mini starog pet mjeseci kupljenog u T-comu.
Prije otprilike šest tjedana prestao mi je raditi pristup internetu. Nije problem do settingsa. WiFi radi. Paralelno s tim, sugovornici su se počeli žaliti da me slabije (nerazgovijetno/mutno) čuju dok koristim (žičani) handsfree. Sam telefon, osim što se često smrzava, se i užasno grije. No, to mi i nije toliko bitno.
U međuvremenu, jer kad vrag sere, sere krupno, mi je telefon pao i puknuo je ekran. Staklo. Što već. Oštećenje, osim estetike, nije problem za funkcionalnost. Touch uredno radi.
Prošli tjedan sam ostavio uređaj u servisu, naglasivši posebno da ne želim izmjenu ekrana. Reklamirao sam, uz pozamašnu skepsu, samo neispravnu funkciju pristupa internetu i problem s handsfreejem. Pribojavao sam se odmah kako će mi izbiti jamstvo i kazati da je to sve od udarca. Međutim, prekjučer me nazvao čovjek iz servisa. Tvrdi da jamstvo obuhvaća reklamirani kvar s pristupom internetu i poteškoće s handsfreejem, no, da bi uopće započeli rješavati taj problem, prvo mi moraju zamijeniti ekran uz naknadu od preko 100€.
Zanima me postoji li doista neki valjan razlog takvom uvjetu ili jednostavno mi žele iskamčiti lovu iz novčanika po APP sistemu?