G4 kozica nakon mjesec dana. Jedan dan cu je samo zapakirat i poslat negdje di treba uz napomenu da hocu novu i to dvije. Ne zato jer se trosi nego zato jer je poprilicno skupa i daju ih okolo za badav, naravno ne i za nas. Furam ga bez maske stalno. Trosnje sam ocekivao tak da me ne dira u tom smislu.
btw. trebali bi izmislit neki bumpercic koji ce pokrivat te rubove i plastiku i ostavit kozu za dodir. Odlican je G4 kao mobitel bez maske, osim tog trosenje nema niceg. Zastit ekran sa dobrim staklom svakako. Jos ga nemam.
Standbuy sa dobrim signalom je odlican, SOT solidan mada ima i boljih ali sve to skupa je dobra baterija i treba se posteno potrudit da se ubije za jedan dan, ne mislim pustut youtube kolko ide, nego koristenje.
Touch radi bez problema ali mislim da zec lezi u temperaturi ekrana koja je nes toplija nego na drugim telefonima. Meni se problem jos nije pojavio ali moze se isprovocirat u testovima za touch sa kojima G4 nije bas na ti generalno. Jucer sam pokrenuo antutu tester. Ostal je otvoren u memoriji i napravio mi je kaos dok je mob bio u dzepu. Sto shortcuta i topliji mob nego da sam 3 sata igral RR3. Uglavnom sa tim se ne treba zamarat jer problema u praksi nema. To kaj ekipa ne zna povlacit glance i sl. je drugi par carape, ja ge na koristim btw. i mogli su to malo bolje izvest. Osim toga je G4 relativno trouble free mobitel i radi sve kaj treba solidno.
Realno bi za 3000 kuna kao nov sa njuske bio jako dobra kupnja ili stotku vise. Kome se ne svida S6 a hoce dobru kameru i brz mob, ne treba dalje trazit. Mislim da ce bit odlican kad malo "sazrije" updejtovima, XDA podrskom isl. i spusti se na jos malo nizu cijenu.